Щерката на Цеци Красимирова се готви за сватба, показаха зетя (Снимка)

Цеци Красимирова

Цеци Красимирова най-после показа своя бъдещ зет. Дъщеря ѝ Джудит се похвали във вторник, че вече е сгодена. Това става едва 6 месеца след началото на връзката с нейното гадже. Бъдещият младоженец е испанец и не е популярен в публичното пространство.

На 21 години Джудит вече носи на безименния си пръст годежен пръстен с черен диамант, похвали се самата тя. Този тип скъпоценен камък е един от най-скъпите и е бил подарен на момичето по повод навършването на половин година от началото на връзката ѝ с млад испанец, за когото поне засега в публичното пространство не е известно почти нищо, пише „Уикенд“.

Едва след като бъдещата булка показа пръстена в социалните мрежи, майка ѝ пусна и на своя профил в Инстаграм снимка с младежа. Тя е направена на сватбата на Цеци с милионера Майкъл Струмейтис, която бе вдигната през май в старинен замък в Барселона. Сега младата двойка на свой ред ще се стяга за сватба.

Със снимките си заедно момичето и младежа слагат край на спекулациите, че Джудит върти любов с най-добрия приятел на своята майка – модела Мариан Кюрпанов. Тази клюка тръгна, след като двамата пуснаха няколко свои общи снимки. Истината обаче е, че Кюрпанов винаги е бил като роден чичо за момичето и между двамата никога не е имало нищо интимно.

В момента Джудит без задръжки дава воля на любовта си, изразявайки я в социалните мрежи по всевъзможни начини. „Всеки ден съм все по-влюбена”, откровеничи тя на испански, за да може и любимият ѝ да я разбере. Бъдещата булка се обръща към своя годеник с определения от типа на „любовта на живота ми”. И ако някой мисли, че годежът, направен 6 месеца след началото на връзката, е много бърз, трябва да знае, че почти от самото ѝ начало влюбените считат себе си за практически женени. Затова носят на безименните си пръсти специално изработени черни халки, украсени с корони, които приличат на брачни. Истинските брачни пръстени ще сложат най-вероятно след няколко месеца, когато ще бъде официалната им сватба.
В светските среди се коментира, че младата Джудит е много по-решителна в обвързването в сравнение със своята майка. На бившата моделка ѝ бяха нужни повече от 10 години, за да се реши да каже „Да!” на своя любим – Майкъл Струмейтис.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ