Стойчо Младенов рече и отсече, връща ли се в ЦСКА на 11-ти ноември?

Стойчо Младенов

Стойчо Младенов проговори и разкри плановете си за бъдещето. Това се случи точно навреме, а именно в разгара на „армейските“ дискусии според, които ЦСКА ще изкара с Милош Крушчи до началото на ноември. А след последния мач на Кайсар срещу Окжетепес на 11-ти ноември в шампионата на Казахстан – Стойчо ще се завърне на бял кон, пардон червен. Някои запалянковци дори стигнаха по-далеч и дори писаха, че между Младенов и Ганчев има уговорка.

Думи, които се харесват на по-голямата част от „червена“ България, но далеч не отговарят на истината.

„Оставам в Казахстан. Дал съм дума, а държа на нея и спазвам обещанията си. А и от ЦСКА никой не ме е търсил, за да се връщам в България“. Това заяви в интервю за „Хоризонт“ екзекутора на Ливърппул.

За оставането на Стойчо Младенов начело на Кайсар съобщи и държавният секретар на Казахстан Кримбек Кушербаев, цитиран от местната преса. Кушербаев, който е бивш управител на Кизилородската област, поздрави Кайсар с победата на финала над Атирау и оповести, че Стойчо Младенов ще бъде начело на тима при участието в Лига Европа. Настоящият договор на Младенов с клуба изтича през ноември, но скоро ще бъде подновен.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ