Волен циганизира Атака: Слага циганин за заместник-кмет, ако спечели София, ще узаконява гетата

волен сидеров

След като получи болезнен патриотичен ритник, който изхвърли партията му от националистическата нища, Волен Сидеров реши да завре „Атака“ в… циганските гета!

Така Волен и създателите му от ДПС ще борят един и същи електорат на изборите в София.

„Смятам като спечеля изборите за кмет на София, да поканя образовани роми дори да оглавят администрации, даже ще сложа циганин за заместник-кмет. Не споделям патриотарското говорене за събаряне на гета, за валяци и т.н. Няма да правя такива неща, дори напротив. Сгради, гета, които вече са вдигнати, ще ги легализираме, за да могат да почнат да плащат данъци, вода, ток. Дори ще използвам бюджета на София, за да стартираме евтино строителство, така ще дадем възможност на ромите да се настанят в законни жилища“, разкри новата си платформа Волен Сидеров.

Той леко се обиди като му напомниха водещите, че в неговия Ямбол също има проблем с циганите и психозата за отнетите деца. Като истински новоизлюпен мангофил, Волен скочи да брани циганските пастори, заставайки на амбразурата: „Познавам ги, християни са, никога не биха пуснали фалшива новина“.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ