Мария Илиева подложи бебето си на изтезание (Снимки)

бебе мария илиева

Мария Илиева шокира всички с поредната си безумна изцепка. Певицата отглежда сама сина си и много рядко се намира кой да я отмени. Това й създава известни затруднения с работата и се налага да го мъкне с нея навсякъде.

Дългокраката певица бе специален гост в шоуто на Ники Кънчев по Дарик радио. Интервютата се излъчват с видео на живо във Фейсбук страницата на медията. И оттам видяхме, че Мария гостува с малкия си син, който спи в скута й.

Оказа се, че певицата не е имала на кого да остави своя любим мъж и за да не отказва уговореното интервю при Ники Кънчев, се наложило да влезе в студиото с мъника. През цялото време Мария се въртеше на стола, за да не го събуди, а той сладко-сладко проспа изповедта на своята майка.

Много от коментиращите изразиха възхищението си към нея, че прекарва всяка минута с детето. други пък се възмутиха, че го измъчва и че мястото му не е там.

Прави ни впечатление, че Мария е със слънчеви очила в студиото. Много от звездите крият недоспиването си с този аксесоар или пък липсата на грим, което би шокирало техните почитатели.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ