Тези се побъркаха? Родна звезда седна на тоалетната чиния, пусна си снимка

Заснемане

Плейбоят Стоян от „Игри на волята“ бързо се превърна в любим участник най-вече на нежната половина от зрителите. Изваяното тяло на мачото буди възхищение и сред мъжката аудитория, но и голяма завист сред останалите участници.

Инстаграм профилът на Стоян е препълнен с красиви фотосесии, но наш репортер се натъкна на доста интригуващ кадър – седнал на тоалетната чиния и извършващ физиологичните си нужди.

Разбира се, снимката е от детсвото на красивото момче. Познахме го, макар сега да е станал зрял и силен мъж, очите и усмивката са същите. Красивото му телосложение го прави предпочитано лице за редица реклами.

Стоян е на 23 години от Несебър и работи като спасил. За голямо съжаление на хилядите му фенки, той е обвързан. “Не съм морски гларус, а морски вълк – по-издръжлив съм от 95% от българите!”, казва при влизането си в риалити формата, където е сочен за един от фаворитите.

Вижте тази публикация в Instagram.

20yearschallenge 🤫

Публикация, споделена от Стоян💎Вълчев (@stoyanvalchev_) на


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ