Красимир Богданов, ВМРО: Няма да позволим във Враца да се горят боклуците на Европа

красимир богданов

Няма да позволим във Враца да се горят боклуците на Европа, заяви народният представител и кандидат за кмет на Община Враца Красимир Богданов по повод все по-засилващите се опасения на врачани, че в ТЕЦ-а, собственост на скандален български олигарх, ще се изгарят отпадъци, внесени от Европа.

Темата става все по-актуална в цялата страна. Не знам кой какви ангажименти е поемал, но няма как да допуснем Враца да стане център на изгарянето на RDF отпадъци. Бизнесът си е бизнес, но животът и здравето на врачани са по-важни от мераците на някой да печели на наш гръб, категоричен е Богданов.

Враца има бъдеще като туристически град. Уникалната природа и богатото културно-историческото наследство са изключителен ресурс, които трябва да се използва правилно. Не беше отдавна времето, когато врачани не можеха да си отворят прозорците от миризмата на амоняк. Сега сме изправени пред избор дали да се борим за екологично чист град с бъдеще на сериозна туристическа дестинация, или да станем сметището на Европа. Най-отговорно заявявам, че когато поемем управлението на Общината, няма да позволим във Враца да се горят боклуци, каза още кандидатът за кмет на Враца.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ