ГЕРБ-Банско разкри на своята страница във Фейсбук: Нашият кмет потъна в златния си кенеф (Снимки)

банско, георги икономов

Заминаващият си кмет на Банско Георги Икономов се е хванал като удавник за сламка в…общинския бюджет за медии. Годишно той надхвърля 250 000 лева, като всички напазарувани медии са впрегнати днес да славославят милионера със златните кенефи.

Това обаче по нищо не помага на Икономов както се вижда от страницата на местните…гербаджии. Някога там като се качеше нещо за банския самодържец, веднага услужливо лепваха по 300-400 лайка. Сега новините за кмета едва събират по 20-30.

Както е известно в навечерието на изборите Икономов бе разжалван лично от Бойко Борисов, а за бански лидер на ГЕРБ провъзгласиха местния депутат Александър Мацурев. В Банско всички знаят, че фаворит на Мацурев е контрата на Икономов в изборите и негов екс-секретар – Кадев. Идеята е, след като бъде свален сегашният кмет, ГЕРБ да продължи да държи властта чрез  Кадев. Сметките може да обърка само подкрепеният от ВМРО банскалия Георги Думанов.

Което явно кара местните гербаджии да стоят притихнали в разкрачено положение, да видят накъде ще духне вятъра, за да преценят в чии кораб да скочат. Единствените, дето работят залудо са добре хоноруваните от общината лични секретарка и фотограф на кмета, плюс родата му, солидно нагазила в парите на общината. Двамата толкова са активни, че понякога дори качват едни и същи материали, за да придадат значимост на шефа си.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ