Радина Червенова с огромни проблеми, коварна болест надвисна над майка й

Радина Червенова

Здравословни проблеми налегнаха отново Радина Червенова. БНТ легендата, която в последните години водеше тежка борба с коварен рак, вече не е онкоболна, но пък сега майка й не е във форма.

Бившата говорителка на „По света и у нас” е неотлъчно до родителката си, а и съпругът й Коко Каменаров полага усилия, та тъща му да се почувства по-добре.

„Доста съм притеснена за мама. Зле е, ходим по лекари, по изследвания… Правим, каквото можем, и се надяваме на благоприятна развръзка”, споделя знаменитата водеща. Повече подробности за състоянието на възрастната дама Червенова обаче не пожела да сподели, пише „Уикенд“.

Самата Радина се пребори с коварна болест, която я връхлетя ненадейно миналото лято. След като излезе в болничен, Червенова реши да не се завръща в телевизията-майка. Въпреки че цялата й кариера е преминала в „По света и у нас”, говорителката избра да напусне даржавната медиа.

Тя твърди, че сама е направила този избор и не е била освободена от новия генерален директор Емил Кошлуков, който наследи мъжа й Коко Каменаров предсрочно на поста му. Радина призна, че е замислила нещо ново, с което да се занимава. Неотдавна двамата със съпруга си са основали обща фирма.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ