Волен чака Джамбазки за бой, но вместо това шамарите на воеводите отнася арх. Игнатов от ДеБъ

ангел джамбазки

Обединяването на Грантовата Десница в София с кандидатката на модела #КОЙ – Мая Манолова, явно отблъсква редовите автентично десни избиратели от корпоративния сбирщайн на Христо Иванов!

И те търсят друга алтернатива за гласа си, каквато явно и този път, както и на европейските избори, ще се яви Ангел Джамбазки.

Второ сериозно поред проучване на страницата „7 дни България“ във Фейсбук показва, че в момента превъзходството на воеводата е грандиозно. То е нараснало чувствително в сравнение с това преди две седмици. И е далеч по-автетнитчно, защото е проведено сред два пъти повече хора, отколкото това на „Медиана“, а освен това гласувалите застават с името и профила си.

Очевидно ходът на Демократична България да пробута говорещ на диалект гагаузки архитект, търпи голям провал сред столичани. Още повече, че самият Игнатов не спира да говори в огромната си степен абсурдизми, като например да измести хората от Драгалевци и Бояна към…северните квартали!!!

А и този порноскандал с разюзданата му приятелка…

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ