Боби, Коща, Лече, Фурната, Домуса… Бойко, всички са за арест! Имаш кураж за А, стигни до Я

бойко борисов, кирил домусчиев

Футболните мишчици са по дупките си! Църкат умрели от страх. Утре се събират в Бояна да се преброят. Че едни на разпит, други знае ли човек, може вече да са в ареста. Трети треперят, почва одит на БФС. Въобще страшен страх тресе мишките във футболна България.

До вчера те бяха обаче Лъвове. Имаха се за недосегаеми, кръстиха се Изпълком. Криеха се зад разпореждането на УЕФА, че държавата не може да се намесва в делата на футболната федерация. Само, че този път държавата удари не футболната централа, а помещаващия се в нея престъпен синдикат. И никой не може да забрани от тук нататък на държавата да разследва:

Взимал ли е 8 години Борислав Михайлов незаконно заплата като президент на БФС!?

От какво живее Емил Костадинов, след като стана първия в тази държава гащник, обявил личен фалит, останал без къща, кола и джобни за меденка!?

По колко от отпусканите от държавата за детско-юношески футбол милиони потъват в ЛИЧНИТЕ хотели на членовете на Изпълкома Йордан Лечков и Атанас Фурнаджиев!?

Как така собственикът на тв-правата Кирил Домусчиев ги взима от члена на Изпълкома Кирил Домусчиев, а после с посредничество на фирмата на агента Кирил Домусчиев ги продава на телевизията на Кирил Домусчиев!?

Има ли отчетен в УЕФА документ, според който БФС е платил за предоставеният иначе безвъзмездно от държавата парцел за футболна база 1,5 милиона евро!?

Издържат ли се от Черно тото членове на престъпния синдикат, наречен Изпълком!?

Въобще зарови ли се здраво държавата в бакиите на БФС, а тя трябва да се зарови, всички са за затвора!

Вчера за българският футбол не беше 15-октомври, случи се неговият 10-и ноември. Падна Бай Боби от „Иван Асен“. Бай Тошо партията му не смееше да го смени, докато не се обади Горбачов по „петолъчката“. На бай Боби патроните не смееха да го сменят, докато не се обади Борисов във Фейсбук.

Предполагам какво се е случило вчера между героичната позиция на БФС, че Михайлов няма да се маха и насраната такава час по-късно, че момчето взима перуката и си отива. Обадил му се е някой, казал му е, че до 48 часа е в затвора и Боби е предпочел още някоя и друга чашка на свобода в ресторанта на сина му, пред това да стои на сух режим в ареста.

Този арест обаче не трябва да се отлага. Бойко Борисов и Красен Кралев, на цялата лудница на главите им, имаха волята да си вкарат още един таралеж в гащите. Е, след като го направиха, пътят е един – след А да стигнат до Я. Да прочистят тинята, да заравнят блатото и отгоре да се почне начисто.

Без значение дали отборите ни няма да играят в Европа 2, 3 или 5 години. Те сега като играха досега, та какво!? По-важното е, че мафията се наигра. Благодарение на Борисов и на Кралев.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ