Епичен скандал! Човек от листата на „Атака“: Волен Сидеров е джендер! Друг го брани: С ромите сме

5

В загниващата партия „Атака“ изглежда батакът е пълен! Оказва се, че кандидатите за общински съветници в София не знаят какви ги върши кандидатът им за кмет Волен Сидеров.

Както е известно неколкократно осъжданият за лъжи рецидивист Сидеров хвърли бомбата, че като спечели вота в столицата, ще направи циганин заместник-кмет на града!

Естествено това предизвика негативни реакции сред хората в истинското патриотично пространство. Като на един от най-разпознаваемите общински съветници в момента – Карлос Контрера от ВМРО. Той качи на страницата си във Фейсбук материал с думите на Сидеров.

И най-странно бе атакуван от Иван Иванов (вдясно на снимката от Сидеров). Това е кандидат-съветник за столицата от партия „Атака“! Без да подозира, Иванов обвини лидера си Сидиров, че разпространява джендерски новини!

За да е пародията пълна, в дебата се включи друг от листата на просъветската партия – Радостин Василев (вляво на снимката от Сидеров). „Айде да видим дали няма да я бъде тая“, заканва се той и разкрива, че наистина Сидеров се е ангажирал сериозно с циганския вот.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ