Медии на ДеБъ обвиниха кандидат от ГЕРБ за расизма на „Васил Левски“, той обаче им разби зъбките

11

Опитите да внушат, че имам нещо общо с непристойните прояви на мача България – Англия, показва морала на опонентите ни, коментира кандидатът за общински съветник в Стара Загора

„Приятели, за първи път участвам в предизборна кампания. Все съм чувал, че политиката е мръсна работа, но сега имах възможността да го изпитам на гърба си“. Това споделя във фейсбук ММА боецът и кандидат за общински съветник в Стара Загора Мариян Димитров.

Той бе набеден от грантове медии, близки до ДеБъ, че е в основата на расисткия скандал на мача България – Англия, слух подет от активисти на партията на Сорос. А се оказва, че Димитров въобще не е бил на мача.

„Цял живот съм се занимавал със спорт, защото той възпитава дух, воля и дисциплина. Никога не съм участвал в непристойни прояви и никога не съм бил футболен запалянко. Опитите да внушат, че имам нещо общо с непристойните прояви на мача България – Англия, на който дори не съм присъствал, показва морала на нашите опоненти. Сами си направете изводите. Еднакво жалко е да скандираш против страната си, да отправяш обиди на расистка основа и да клеветиш опонентите си“, коментира още той.  

 За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ