Топ-фирма съди Вапцаров на Мая! Губи 300 000 лева, ако Манолова не стане кмет

вапцаров

Ясно е защо банският Остап Бендер – Никола Вапцаров, се е хванал като удавник за шлифера на Мая Манолова. Възкачване на кюстендилската палавница на кметския стол е единствения му шанс да си спести 300 000 лева!

Това е сумата, за която го съди популярна строителна фирма. Причината – Вапцаров увредил имиджа й, говорейки неистини по митинги и тв-участия.

Делото е такова, че Вапцаров няма никакъв шанс да избегне осъдителна присъда. Но, ако кмет стане Мая Манолова, той ще е в силата си да извива ръце и да иска от строителите извънсъдебно споразумение. Все пак говорим за фирма, която строи основно огромни сгради в столицата.

Както е известно преди време Вапцаров бе инициатор за издигането на Десислава Иванчева за кмет на Младост. Той дори стана нейн заместник в общината, но след като бившата фризьорка го плясна за две сделки през ръцете, наследникът на великия поет Вапцаров си обра крушите.

Мнозина се чудеха какво го е събрало сега с Мая Манолова, но завесата падна под формата на 300 000 лева.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ