Борис Бонев съсипа Мая Манолова: Искаше ме за нея! Не става за София!

борис бонев

31-годишният кандидат за кмет на София Борис Бонев коментира пред бТВ програмата си за управление на столицата, която впечатли с дълбокото познаване на проблемите на столицата и която беше употребена от повечето му конкуренти за поста.

За първи път Бонев опита да се дистанцира от странната изява на Манолова в “Референдум”. В последното си участие в предаването тя накара всички да мълчат 30 секунди, защото Бонев не е в студиото. Въпреки показния призив самата Манолова не спря да говори именно през тези 30 секунди.

“Знанията на Мая Манолова на тема София не са съществени”, каза лидерът на “Спаси София”. Той призна, че Манолова го е канила да стане част от инициативния й комитет, но е получила отказ. “За мен е важно да си независим и само хората да стоят зад мен, да ме мотивират и ръководят. Дали Манолова е независима – тя сама да си отговори”, каза Бонев.

“Не мисля, че имам нужда от нейната подкрепа. Отдавна водим борба със статуквото. Не искам да определям от коя страна стои тя”, завърши младият политик.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ