ДеБъ идиотията: Протест довечера сещу босовете на Левски и човека на Пеевски… Гриша Ганчев! (снимка)

борислав игнатов

Губещото почва под краката си соросоидно творение за подкрепа на джендери и цигани – Демократична България, си самонанесе убийствен удар.

Хубаво си се боричкат с Иван Гешев в опита му да стане главен прокурор, хубаво кряскат, кряскат в центъра на София, пък хванат последния трамвай и се приберат вкъщи.

Но защо им трябваше да намесват в битака ЦСКА и Левски!?

Довечера инициатива „Правосъдие за всеки”, пълно с грантаджии от ДеБъ, организира жива верига със светлини и фенери. Очаква се демонстрация да се организира и по време на изслушването на Гешев от ВСС.

Плакатът, който призовава за това обаче е онагледен с… Васил Божков и Валентин Златев, собственици на футболния и баскетболния Левски. До тях е и Гриша Ганчев – собственик на футболния ЦСКА. Били хора на Пеевски и прокуратурата. Ганчев ли, който още обикаля по съдилища!?

Ако в ДеБъ имат малко акъл, трябва да натоварят пиара си в конски вагон и Тома Белев да го прати нанякъде. Вярно, че повечето там са столичани в повече, но би трябвало да знаят, че заяждайки се с ЦСКА и Левски си гарантират изборен погром.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ