ЦВЕТАНОВ МЪСТИ! С Нико Тупарев и съпруга на шефката на СЕМ работят за падане на Фандъкова!

цветан цветанов

Градиндиозен скандал разкрива ново разследване.

Цветан Цветанов чрез негови приближени удрят здраво рамо на Мая Манолова в битката срещу Йорданка Фандъкова, разкрива седмичник. Ето и каква е схемата.

Според изданието от години бизнеса на Цветанов се върти от бизнесмена Александър Тошев-Джони. Джони пък бил известен с това, че дълги години организирал предизборните кампании на ГЕРБ заедно с братовчед си Нико Тупарев.

Този път обаче лично от Цветанов била възложена задачата да се помага за кампанията на устата кюстендилка Мая Манолова.

Целта е лично отмъщение – да се покаже, че ГЕРБ не може без Цветанов.

Отговорната задача била възложена на Александър Димитров – приближен на Джони. Димитров има огромен опит в правенето на кампании натрупан през годините. Работил е за Николай Бареков и ВМРО. Негова съпруга пък е шефката на СЕМ – София Владимирова.

Цветан Цветанов е известен и като един от най-заможните българи. Наскоро самата Мая Манолова също похвали Цветанов, като каза, че той е правил позитивни кампании. Явно се гушнаха, коментират запознати, а от изданието обещават още разкрития.

Проверка на 7DniBulgaria.bg пъкс показа, че издържани през годините от пари на ГЕРБ през Нико Тупарев медии, в момента яростно громят Фандъкова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ