PRовокаторът на Мая също при затворилите „Орлов мост“: Мая е с вас! Не се плашете от софиянци

арман бабикян

Всички столичани в повече са се обединили в безпрецедентния терор над  софиянци, реализиран чрез затварянето на Орлов мост от шепа погромаджии.

Вдинчанинът Георги Георгиев, гагузинът Борислав Игнатов, кърджалиецът Тома Белев, разградчанинът Иво Прокопиев и още една дузина като тях провинциалисти подстрекават към тормоз на софиянци.

Метежниците получиха и очаквана „аграрна“ помощ. При тях цъфна варненският баща на фалшивите новини Арман Бабикян, който дойде да говори от името на пиар-клиентката му – кюстендилката Мая Манолова. Той разкри, че екс-лидерката на БСП в Парламента е с тях и призова протестиращите да не се плашат от бесните от задръстванията софиянци.

Очаква се цяла тази сган да получи в неделя унищожителен наказателен вот в София, особено баш-провокаторът Борислав Игнатов, дошъл от Варна да си опъне шатрите на „Орлов мост“ и да прави безплатна предизборна кампания. Липсваха му само вибраторите… Ама сигурно си даваше сметка какво ще направят с тях бесни шофьори, ако го спипат.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ