Лидер на ВМРО разкова гагаузина от ДеБъ и призова: Мислете в неделя, новите фашисти идват!

карлос контрера

Пазителят на реда в транспорта и човекът, който ще каже „НЕ” на задръстванията в София, днес създаде невъобразим хаос и задръствания в София. Това коментира лидерът на ВМРО в СОбС Карлос Контрера по повод протеста от хората на Борислав Игнатов.

„Ще каже той, че борбата му е правилната и целта оправдава средствата. Целта му дори и да е права, средствата му струваха хиляди изнервени жители и гости на столицата. Хиляди закъснели доставки, стотици литри изгоряло гориво на хаос (всъщност това е много зелено, по-зелено е дори от анти-семита Белев), и не по-малко изнервени хора висящи в задръстванията на Халите и Орлов Мост.

Браво, архитекте! Така се прави! Блокада на София, това му е майката.

Това ще направите и като станете кмет, хубавото е, че няма да успеете. Но нищо, разни Лаловци, Марти и Божковци ще се опитват да правят същото – да блокират работата в София. Ще продължават с либералния си рекет и ще громят фашистите (тези, които не са на тяхното мнение), ще блокират развитието на Витоша и на градския транспорт

Така че – бъдете внимателни в неделя, за да не им даваме да си разиграват коня.”, призова Контрера.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ