Егати! Кметът на Банско и врагът му се плюят пред Бойко кой да е човекът на ГЕРБ в курорта

бойко борисов, георги икономов

За невиждана досега драма в ГЕРБ, алармираха 7DniBulgaria.bg от постоянното присъствие в централата.

Както е известно доверието от настоящия кмет на града Георги Икономов бе свалено от Бойко Борисов. Нещо повече, той го даде на Етичната комисия, заради нездравите му връзки с Цветан Цветанов и скандалния палат със златни кенефи, вдигнат в Банско за над 2 милиона лева.

Неслучайно Икономов бе позорно свален като шеф на ГЕРБ в Банско, а мястото му зае Александър Мацурев. Точно депутатът е искал управляващата партия да издигне нов човек начело на града. Досега той е бил с други политически пристрастия, но в крайна сметка е изявил готовност да играе за ГЕРБ. За да докаже това, с писмено заявление с Мацурев в централата е бил и въпросният политик.

Отначало Бойко Борисов се е съгласил, но тогава по препоръка на благоевградска депутатка, Икономов е изиграл истински театър. Първоначално той е бил изгонен от централата на ГЕРБ, но се върнал в полунощ да се моли за нов мандат. За него се застъпила и въпросната депутатка, при това лично пред Борисов. Двамата с конкурента му пък се скъсали от плюване, за да се покаже кой повече обича ГЕРБ.

В крайна сметка, за да не увеличава конфликта, Бойко казал и на двамата да играят за победа. Пък след изборите ще реши кой да му е довереникът в курорт №1 на Балканите.

Така, че в Банско в неделя ще е супер горещо! Освен, ако на местните не им е писнало от 8-годишните герберски лъжи за втори лифт и не решат тотално да се дистанцират и от двамата кандидати на Бойко Борисов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ