Емилия каза край, феновете й са в паника!

Емилия

Емилия хвърли огромна бомба, касаеща кариерата й. Чалга дивата е взела много важно решение, което обаче разочарова верните й почитатели.

Певицата използва официалната си сраница във „Фейсбук“, за да оповести много важно решение. Веднага се появиха слухове за проблеми с шефовете си от „Пайнер“ и това е довело до крайното й решение.

На 3 декември димитровградската фирма по традиция ще направи голям концерт, този път в Пловдив, където ще се изявят най-обичаните имена от каталога им. Емилия обаче не е сред тези имена и няма да се качи на сцената.

„Преди да се появят каквито и да било спекулации, свързани с отсъствието ми в концерта “18 години Планета ТВ”, смятам,че сама трябва да споделя защо взех това решение.В момента съм изцяло съсредоточена върху няколко проекта,които са приоритет за мен и изискват сериозна подготовка,цялото ми време и внимание.Вече 20 години съм артист на музикална компания Пайнер-години,през които не съм спирала да работя и да затвърждавам позиции с таланта си.За това време,вече се чувствам достатъчно зряла,за да преценявам сама,кое е полезно за бъдещето ми.С Митко и Мария Димитрови сме в прекрасни отношения и продължаваме да работим заедно.На всички мои почитатели,искам да благодаря,че са с мен и вярвам,че с това отсъствие няма да ги разочаровам-с всичко,което създаваме сега, само искам да ги зарадвам“, категорична е изпълнителката на „Акула“.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ