Кандидат-кмет на ГЕРБ се „самоуби“ в Костинброд!

трайко младенов

Докато Бойко Борисов ходи из България и открива заводи, наместник на партията му в Костинброд се самоуби ритуално във Фейсбук!

Кандидатът за нов мандат за кмет Трайко Младенов, подобно на вожда, реши да се похвали със свършеното от него за последния му мандат. И по-добре да не го беше правил. Защото да опукаш десетки  милиони и да отчетеш две полусанирани стени, една сграда с нова ламперия плюс укрепен с малко бетон мост е мега тъпо. Или нагло, зависи от гледната точка.

Младенов е лична номинация на Цветан Цветанов и явно е недолюбван от Бойко Борисов, който дори не мина покрай Костинброд по време на предизборната кампания. А когато пък беше там за новия цех на „Кока кола“, Тралайко, както казват местните на кмета, не бе допуснат до събитието.

Интересното е, че тези „видими резултати“ на ГЕРБ в Костинброд са рекламирани от местната организация със снимката на…Бойко Борисов.

Градът до София е един от малкото в Европа, който име режим на водата и няма общински градски транспорт, който да извозва жителите до София.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ