ДеБъ лидерите пляснаха Радан по устата, забраниха на членове да казват, че са срещу Мая Манолова

христо иванов

Ултимативно съобщение са получили членовете на ДБ, твърди дишректорът на ТВ Европа Георги Харизанов. Той разпространи посланието, подписано от Емил Мачиков, главен секретар на ДСБ.

Явно причина за това е мнението на Радан Кънев от вчера, с което то призова София да не допуска Мая Манолова за кмет. Изглежда обаче в ДеБъ има немалко хора обмислящи точно покдрепа на комунистката, но засега търсят начин, по който да го поднесат на електората. Той в основната си част е десен и подобен ляв завой със сигурност ще го отблъсне от ДеБъ лидерите.

„Моля във връзка с предстоящите балотажи да не се изразява публична подкрепа за кандидати на други партии и коалиции, без предварително съгласуване с ръководството на ДСБ и Председателския съвет на Коалицията. Несъгласувано изразяване на подкрепа, може да се окаже изключително вредно за цялостната стратегия и позициониране на коалицията в национален мащаб“, гласи посланието.  



Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ