САМО В 7DS! Волен го няма, проституцията остана! БСП и ДеБъ заедно на вота в неделя!

4

До структурите на БСП в София е спуснато окръжно от „Позитано“ 20 да подкрепят навсякъде на балотажите за районни кметове кандидатите на демократична България, научи 7DniBulgaria.bg! Това е унизително за редовите социалисти, които не стига, че се чувстват обидени анти-БСП поведението на Манолова, а сега трябва да гласуват за ДеБъ, според които тяхната партия трябва да бъде заличена от София!

Такава политическа проституция съвременна България не помни, ако не броим златния пръст на Волен Сидеров!

От месеци се знае, че между „умните и красиви“ десни и партията на бившите комунисти има сделка. Хората на Христо Иванов, ДСБ, Зелено движение и всички други присъдружни грантови организации са постигнали тайна договорка с хората на Корнелия Нинова да си преливат гласове на балотажите. Така се оказва, че тия, които са категорично „за“ и „против“ паметника на Съветската армия, са страна на една и съща монета. Дето се вика пред парата и властта падат всякакви каузи.

Постигната задкулисна уговорка почива на принципа маргинализираните в София психодесни и дърти леви да докопат малко власт. Дълги години ролята им в софийската политика беше на дежурните кресльовци, които опитваха да ходят поединично да се договарят с ГЕРБ. Сега са видели възможност да окупират няколко столични района и да помиришат малко власт.

Учудващо е, че „непримиримите“ идеологически врагове БСП и ДСБ бързо-бързо са се договорили за сътрудничество в името на малко власт. За пред избирателя това не се казва. Но вече са активирани знакови лица като Илиян Василев, Арман Бабикян, соц-скулптурната фамилия Минекови и други такива, които чрез постове във Фейсбук зоват психодясното да се ожени за БКП-лявото!

Общото между умно-красивите и социалистите на Калоян Паргов е жаждата за власт. На всяка цена. И в момента текат договорки как да катурнат Фандъкова и районни кметове на ГЕРБ в името на общо лилаво-червено управление. Нищо, че точно тези са най-големите критикари на безпринципността в политиката.

Демократична България от сутрин до вечер обяснява за морал и нов модел, а първата им работа е да идат да се договарят с бившите комунисти за съвместно управление. Социалистите на Корнелия Нинова държат пламенни речи в СОС и уж се карат с ДСБ, а са готови да им преливат гласове на балотажите в името на мръсни и тъмни сделки за постове и заместник-кметове по райони.

Така например в „Лозенец“ и „Триадица“ сметката на Демократична България е да получи помощ от БСП и да катурне ГЕРБ, а после да подели властта със социалистите. Друг е въпросът дали жителите на тези райони одобрят това. Същото е и в „Овча Купел“ и „Изгрев“. Десебари и социалисти въртят задкулисни сделки, а знамето им „всички против ГЕРБ“ е новата парола за възраждащото се партизанско движение в София.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ