Човек на БСП с голяма глупост, потвърди Бойко: Ето я Мая във Волуяк, след малко ще се пазари с цигани

18

„Снощи Манолова във Волуяк се разбирала кои роми къде да отидат да гласуват.“ Това заяви тази сутрин пред bTV премиерът Бойко Борисов, като предупреди, че се готви нова афера, сходна на „Костинброд“. „Няколко групи роми ще бъдат снимани как гласуват за Фандъкова. Няколко телевизии, ще дадат пресконференции…“, обясни сценария Борисов.

Няколко часа по-късно думите, че Манолова е била на нощно посещение във Волуяк се потвърдиха. Снимките от събитието бяха качени от Владимир Петров и публикувани във фейсбук групата на Волуяк. Владимир Петров е кандидат на БСП за районен кмет на Връбница.

Според статуса му целта на визитата по тъмно е била среща с хора, които живеят отвъд жп линиите на населеното място. Да се спечели доверието им е трудно, почти непосилно начинание, пише в статуса, но хората са били призовани за кого да дадат гласа си. „Чудя се ако не бяха изборите дали щяхте да се сетите за такива хора“, пита жена под статуса на кандидата на БСП. Петров отправя и критика към Бойко Борисов, като казва, че от снимките е видно, че хората не са роми.

Междувременно Агенция ПИК съобщи, че около 19,30 Манолова е била чакана от два автомобила до гарата във Волуяк – джип и лека кола. Отвели са я в конспиративна квартира, където се е срещнала с местни ромски тартори. „Всъщност идеята дойде от Минчо Спасов, той е, така да се каже, сценаристът“, пояснява информаторът на ПИК.

Наета е таксиметрова компания, чиито коли ще бъдат използвани на балотажа в неделя от активисти на Манолова. Те ще обикалят непрестанно около секциите в циганските махали и ще снимат предварително организирани групи от роми пред секциите. Твърдението ще е, че въпросните роми са гласували за Фандъкова срещу заплащане, пише още агенцията, като се позовава на свои източници.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ