Андреа бързо забрави Кубрат, събра се с Крум

андреа кубрат

Андреа е пълна с изненади, дори и когато всички си мислят, че е в тежка депресия заради любовно разочарование, тя показва, че всичко е вече зад гърба й.

Потвърждение за това е и факта, че отново се събра с Крум. Двамата направиха хитово парче, носещо заглавието „Мен ми стига“, което много скоро ще зарадва нетърпеливите им фенове.

Всъщност за колаборацията двамата анонсираха още през лятото, но ето, че дойде момента за голямата премиера, за която все още не е обявена конкретна дата. Това ще бъде второто съвместно парче на Андреа и Крум след успеха на „Твойта кожа“.

В скорошно тв участие пък, Крум върна малко лентата назад и си спомни първите си стъпки в музикалното поприще:

„Явих се на кастинг за нови изпълнители, с мои кавър версии на песни на Любо от група „Те“ и на Васил Найденов. Така започна всичко. После по естествен път преминах в попфолка, но аз никога не деля музиката на стилове“.

А Андреа наскоро заяви, че е готова с цели 10 нови парчета, но чака удобен момент за промотирането им, като междувременно прави участия в Румъния, а наред с музикалните си изяви, има желание да се занимава с и рисуване.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ