Не може на дърти години да си толкова порочна! Вижте циганската любов в София на Мая Манолова

89

Истерията около 2-те хиляди цигански гласа за Йорданка Фандъкова на първия тур на изборите в София, се оказа всъщност добре разработен план на щаба на Мая Манолова за източването на такива на балотажа!

Оказа се, че със съдействието на хора на ДПС, Манолова е влязла в циганските гета в столицата, където е реализирала плана си по злепоставяне на Фандъкова, а и по купуването на десетки хиляди гласове!

Схемата е ясна: на първи тур малка част от циганите гласуват за Фандъкова! Това не е болезнено, тъй като балотажът беше сигурен.  Вдига се обаче голям вой след това за купени гласове. След което на втори тур десетки хиляди цигани гласуват под строй за Манолова!

За това индиректно намекнаха днес и от ГЕРБ.

„Интересно е да се знае, че когато се цитира подкрепата на ромския вот за един от кандидатите, услужливо се пропуска ромския вот за другия от кандидатите. Г-жа Манолова е удвоила, че и утроила своята подкрепа в секциите, които тя цитира, а именно в кв. Христо Ботев, Факултета и Филиповци и това се вижда от протоколите“, отчете Малина Едрева, шеф на предизборния щаб на Йорданка Фандъкова.

На практика с циганския вот и почти толкова неморалния на ДеБъ, комунистката от Кюстендил се е гласяла да вземе властта в столицата.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ