Екзекутираха престъпен бос, застреляха го с два куршума на бензиностанция

Полиция

Любомир Маркович Кица, 37-годишен, е бил застрелян с два куршума в главата близо до бензиностанция във Вракар, Белград. Маркович беше известен като един от привържениците на Партизан, убил фена на „Тулуза“, французина Брус Татън, който беше умъртвен жестоко в Белград.

Маркович беше осъден на 30 години затвор през 2011 г., но бе освободен през 2017 г., след престой в затвора в Сремска Митровица.

Любомир Маркович Кица, заедно с Дамян Шобич, Драган Мисевич, Драган Ловреян бяха обвинени в причиняване на битки и безредици на мача на 31 август 2008 г. между ОФК „Белград“ и „Партизан“.

Агитката на „Партизцан“, наречена Алкатраз е в смъртна връжда с друга акитка с име „Забранено“.

Минувачите чули осем изстрела, Маркович се опитал да избяга от нападателя си, но не успял, тъй като бил ранен и след това довършен с два изстрела. Полицията намери оръжие и у жертвата.

Маркович беше известен като един от лидерите на феновете на Партизан. Той уби фен на „Тулуза“, французина Брус Татън, който беше пребит жестоко в Белград. Първоначално той беше осъден на 30 години, а след това на 15 години, за да бъде освободен от затвора през 2017 година.

Превод: БЛИЦЗа нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ