Кадърът на годината: Ето го детето на Жоро Илиев (Снимки)

Жоро Илиев

Мая Илиева е прибрала децата си окончателно в България. Вдовицата на Георги Илиев бе засечена от фотографите на „Ретро“ да взима една от двете си осиновени дъщери от артстудио в центъра на столицата, където момиченцето посещава курсове по рисуване и приложни изкуства. Двете изминаха разстоянието между ателието и салона за красота на Илиева прегърнати и пеша – нещо, което се случва изключително рядко, тъй като обикновено бизнес дамата се придвижва с джипове със затъмнени стъкла и многолюдна охрана.

Потайната Мая успява вече повече от 13 години да крие упорито наследниците си, като дори част от хората от близкото ѝ обкръжение нямали представа как всъщност изглеждат децата ѝ. Доскоро се говореше, че съпругата на покойния бос на ВИС 2 държи двете си дъщери и сина си далеч от границите на България, а именно в Испания, където Криста, Андреа и Георги-младши посещавали престижни училища, а майка им сновяла между родината и топлата страна, за да бъде близо до тях, но същевременно да управлява и бизнеса си тук.

Очевидно разкъсването между двете държави е започнало да създава трудности на вдовицата на Главния, която преместила и записала децата им да учат в България. В момента всички те съжителствали заедно в луксозна къща в полите на Витоша.

Самата Мая вече се чувствала по-спокойна и не била преследвана от параноя, че всеки миг може да им се случи нещо лошо, и все по-често можела да бъде забелязана в компанията на децата си в центъра на столицата. Най-често тя ги вземала със себе си в прочутия си салон за красота, който освен че обгрижва част от хайлайфа на страната ни, се е превърнал и в офис на Илиева, защото зад стъклените му витрини тя се съвещава с бизнес партньорите си, подписва договори и полива сделките със скъпо вино.

Припомняме, че Мая и Жоро взеха двете си момиченца – Криста и Андреа, които вече са тийнейджърки, от италианско сиропиталище, докато той все още беше жив. Третото дете голямата любов на подземния бос осинови след смъртта на съпруга си и в негова памет му даде името Георги.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ