Тежка семейна драма за Мариана Попова, нападна най-близките си хора

мариана попова2

Тези дни в медийното пространство гръмна новината, че Мариана Попова страшно много ревнува Веселин Плачков от интимните му сцени в „Пътят на честта“ и го принуждава да напусне сериала.

Мариана е разбрала от къде идва тази информация и избухна с много гневен статус в социалната мрежа, но пък не отрича, че има доза истината в написаното. По заобиколен начин тя нападна сценаристите на сериала, които се опитват да си направят реклама на нейн гръб.

„Свикнала съм да си мият ръцете с мен, но когато се окаже, че го правят най-близките ти хора е недопустимо! Ревността е за слабите и тесноскроени хора. Аз съм артист, чудесно разбирам изкуството и вярвам в това, което правя. Няма да крия, че не харесвам ниското ниво на хора, които смело се наричат сценаристи, но моля!!!!!…. Нека Мариана Попова да си остане това, което е… Благодаря на всички, които слушат и уважават музиката ми а другото не е за мен“, написа с голямо разочарование гласовитата певица.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ