Моделка разбра, че е бременна едва, когато започна да ражда в тоалетната (Снимки)

Заснемане

Тя можела да се побере във всичките си рокли, нямала никакви проблеми или признаци, че може и да е бременна, а коремът й бил плосък, както винаги.

Освен това употребявала и инжекционно антиконцепция. Затова и не е трудно, че австралийската моделка Ерин Лангмейд изобщо не подозирала, че носи бебе в корема си. Разбрала за това едва когато започнала да ражда.

Станало й лошо в деня, когато получила родилните болки. Тогава била в 37-ата седмица от бременността си и момиченцето, което носела, искало да се появи на бял свят.

„Беше най-големият шок в живота ми“, признава красавицата пред 7news.

Тя започнала да ражда вкъщи, в тоалетната.

„Чух ужасяващ вик, побягнах към нея да видя какво става, отворих вратата на тоалетната и видях малкото бебе. Не знаех какво да си мисля и не вярвах на очите си“, описва раждането на дъщеря си приятелят на Ерин Дан Карти.

Исла се родила в прекрасно здраве, с тегло 3, 6 кг.

Според Daily Mail една от всеки 500 жени преживява бременността си, без да разбере за нея или пък поне до 20-ата седмица.

Една на всеки 2500 жени пък изобщо няма представа, че е бременна едва до момента, в който започва да ражда. Именно това се случило и с Ерин.

Тя и Дан са абсолютно изненадани от случилото се, но и много щастливи. Така, без да очакват, двамата са вече родители.

Превод: „БЛИЦ“


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ