В 18 града у нас ще се проведе Нощ на театрите

595501

18 града у нас с над 170 събития ще се включат за седма поредна година в Нощта на театрите.

Локациите са София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Хасково, Благоевград, Велико Търново, Сливен, Габрово, Симитли, Добрич, Плевен, Кърджали, Смолян, Перник и Шумен.

Тази година инициативата е с послание „Ти променяш играта. Играта променя теб“. Над 1500 творци от различни театрални стилове ще станат част от европейската платформа в България и ще представят своите продукции. Ще има над 90 сцени в 18 града, между 170 и 180 представления, пърформанси, форматни събития, дискусии, изложби, срещи, театрални пътешествия, концерти, ателиета и поетични рецитали.

Проектът „Нощни персонажи“ за първи път в своята история ще влезе в ново измерение и ще има своята добавена реалност напълно безплатно чрез приложението ArtiVive.

На 16 ноември цели пет часа ще имаме Live Cam, в който на живо във „Фейсбук“ ще гостуват любими творци и виртуално ще се срещнат с почитателите на театралното изкуство в България и по света.

Нощта на театрите ще се проведе едновременно в 11 европейски държави.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ