Луна изобщо не ги бави, би шута на бившия си и вече има нов

Луна изобщо не си поплюва, когато става дума за мъже и липса на задръжки. След като наскоро фолкветеранката се раздели с младото си гадже Горан, което снима в свой клип, и го обяви за наркоман, който има нужда от лечение в комуна, ето, че до певицата вече има нов кандидат.

„My yellow machine! Поздрави от слънчева Австралия! Току що приключих мощната обиколка с новия ми автомобил, в който има място само за истински мъже! А аз си имам един такъв вече…“, пише изпълнителката в профила и в Инстаграм, а под него демонстрира и колко добре се чувства в новата си придобивка.

Чувствам се Божествено както винаги! По красива и влюбена съм от всякога! Искам да благодаря на всички мои фенове за многобройните подаръци, стотици обаждания и нестихващ интерес към мен!

Благодаря за неизчерпаемата обич, която ми дарявате всеки Божи ден! Очаквайте съвсем скоро най-новият ми проект за вас, който се прави за пръв път в България! И е нещо невиждано!!!“, добавя още Луна в друг скорошен статус.

По всичко изглежда, че за поп фолк певицата разделите и драматичните обрати не са нищо повече от вдъховение за нови пиарски попадения.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ