Борисов: Какво се иска от мен? От Севлиево до Германия да се стига по магистрала

Бойко Борисов

Премиерът Бойко Борисов откри модернизиран завод за санитарна арматура.

Други гости на откриването бяха Томислав Дончев, заместник министър-председател, г-н Иван Иванов, кмет на Община Севлиево и Невена Петкова, областен управител.

Събитието бе открито от Емил Гатев, директор на завода за санитарна арматура.

Преди да разреже лентата и да направят обиколка в модернизирания завод Борисов се обърна към присъстващите с думите: „Горд съм с такива работници – над 3000 души в Севлиево. Искам да благодаря на директорите, на собствениците и инвеститорите за поредната американска инвестиция в България. Това е най-големият завод в Европа. Какво се иска от мен? От Севлиево до Германия да се стига по магистрала. Желая да сте живи и здрави, защото ако не работехте така добре, ако не се вдигаше брутния вътрешен продукт, това не можеше да го направим. Това струва пари. А благодарение на икономиката и индустрията, ние имаме тази възможност. Успех!“

Борисов показа лично отношение към работещите в производството, като поздрави, ръкува се и лично разговаря с някои от работниците.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ