Валентин Радев: КПКОНПИ трябва да заработи по-активно и г-н Цацаров ще я извади от летаргията

Валентин Радев

КПКОНПИ трябва да заработи по-активно. Това е нова комисия и нов закон. Аз се надявам, че г-н Сотир Цацаров ще направи необходимото и ще извади комисията от тази летаргия.

Това каза в предаването „Офанзива“ по Канал 3 бившият вътрешен министър и настоящ депутат от ГЕРБ Валентин Радев. „Трябва да дадем шанс на КПКОНПИ да работи. Моето лично мнение е, че Народното представителство има много по-голям обхват и е по-добре то да избира председателяна КПКОНПИ, отколкото това да прави президента. В парламента ще има дебати, ще изказват мненията и това ще е хубаво. Борбата с корупцията трябва да се води от цялата общество. Ако това не се случи и папата да назначи председателя на КПКОНПИ, няма да има никакви резултати“, категоричен бе Радев.

„В етичната комисия на ГЕРБ имахме много сигнали преди изборите. Не искам да навлизам в подробности, защото това са вътрешнопартийни работи. Имаше и сигнали срещу кметове на градове, където изгубихме. Имаше и сигнали, които бяха изпратени и до нас, и до прокуратурата, но пак ще повторя, че не искам да навлизам в подробности“, категоричен бе Валентин Радев.

„Посещението на Бойко Борисов в Белия дом няма нищо общо със закупуването на самолетите. Това са осем изтребителя. Ако те са причина за посещението, то тогава премиерите на Гърция и Турция не трябва да излизат от кабинета на Доналд Тръмп. Според мен Бойко Борисов и Доналд Тръмп ще разговарят за енергийната сигурност и общо за сигурността в региона“, разкри Валентин Радев.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ