Напълно преобразен Орлин Павлов след появата на дъщеря му (Снимки)

Орлин Павлов

Бащинството започва все повече и повече да променя Орлин Павлов – не само като мисли и нагласи, но и външно.

Синеокият чаровник вече може да се „похвали“ с торбички под очите и доста видимо недоспал вид, за сметка на това пък е на върха на щастието с прекрасната си дъщеричка Елизабет.

В началото на годината, когато певецът стана татко за първи път, промени драстично живота си. От явен купонджия, Орлин Павлов се превърна в примерен домошар.

„Откакто се роди детето, гледам да си седя у дома, за да си почивам, когато мога“, споделя гласовитият изпълнител и признава, че вече не знае нито какво става по родните клубове, нито какви купони правят колегите му.

„Единственият начин да ме видиш навън е, ако съм на работа”, коментира още музикантът пред „Уикенд“.

И въпреки че за малката Елизабет се грижела основно майка й Диана, а също и бабите, таткото Орлин Павлов се стараел максимално да помага в каквото може, нищо че от началото на годината до миналия месец той бе зает с работа по филма на Ники Илиев „Завръщане“, както и с големия си концерт на гребната база в Пловдив.

Сега му предстоят изтощителни 12-часови ежедневни репетиции на мюзикъла „Клетниците“ в Софийската опера, в който играе централна роля.

Освен това Павлов има и няколко участия из софийските клубове, както и участия на концерти на свои колеги, сред които е и адашът му Орлин Горанов.

„Не знам как винаги ще успея да съборя нещо точно когато дъщеря ми е заспала! Диди вечно ме гледа накриво, че съм събудил бебето“, сподели наскоро звездата по време на свое тв участие и искрено разсмя феновете си.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ