Кметът на Перник със силни думи за Бойко Борисов: Само той има воля за решаване на проблема

Бойко Борисов, Станислав Владимиров

Единествената воля за решаване на проблема, е на премиера. Надолу по веригата няма такава воля. Казвам го с огорчение. Това заяви по Би Ти Ви кметът на Перник Станислав Владимиров.

„Имам постоянен контакт с РЗИ и те казват, че водата е годна за пиене. Доста често обаче тя е замътена“, коментира още той.

„Цялото това губене време през този месец… един месец търсим варианти. Какви варианти търсим?“, скочи той на регионалния министър Петя Аврамова.

Владимиров сподели, че наредената от премиера Бойко Борисов работна група се е събрала още на следващия ден, а втората среща е била едва вчера. „Търсим варианти“ – така обяснявали на пернишкия кмет от министерството на регионалното развитие.

Той изрази надежда, че на днешното се заседание, министерският съвет ще вземе решение и обещаните от премиера средства за пречиствателната станция на града, ще бъдат отпуснати.

Иначе на срещата вчера станало ясно, че министър Петя Аврамова е предложила затягане на водния режим. Част от населените места ще имат вода от 16:00 до 22:00 часа, а някои села ще имат през ден.

„Живея си в Перник, в 15-етажен блок, с малко дете“, разкри Станислав Владимиров.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ