Откриват първи нощен клуб в баровската част на София, входът е само за милиардери

88
Френският продуцент с испански корени Гаел Бонел Санчес (Gael Bonnel Sanchez), който избра да работи и живее в България, e готов с новото си начинание. Съвсем скоро бизнесменът ще отвори луксозен нощен клуб за отбрана публика. Името му „The Milliarder Club” и не е избрано случайно, тъй като идеята му е да бъде само за хора, които искат да изберат уюта и лукса в полите на Витоша.

„Дизайнът е много различен от това, което сте виждали досега. Идеята е изцяло моя, дизайнерът на декори на „Ню Бояна Филм“ ми помогна да го направим”, споделя Гаел Бонел Санчес (Gael Bonnel Sanchez) и разкрива, че стените на клуба ще бъдат покрити с огромни лед екрани, на които ще се въртят различни снимки от света, за да може гостите да се почувстват като на пътешествие.

Капацитетът на клуба е между 70 и 90 души, като приоритетно ще се приемат гостите, които имат членски карти. Посетителите ще могат да се насладят на маркови напитки, подбрани специално от собственика за неговата аудитория. Като истински кавалер, Гаел Бонел Санчес (Gael Bonnel Sanchez) ще направи и подарък за всички дами, притежателки на членски карти – те няма да плащат нищо в клуба в определени часове от деня, което се случва за първи път в България.

“The Milliarder Club” е най-ексклузивният и интимен клуб в София и в него важи с пълна сила фразата – каквото се случва в клуба, си остава в клуба“, разкрива още с намигане продуцентът, който съвсем наскоро представи своя линия часовници с подписи на известни личности. Първият такъв е с подписа на Наполеон Бонапарт, а сред следващите са Айнщайн, Пикасо и Жул Верн.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ