Шато Антик – не го пропускайте, ако сте в Банско

шато антик

Не го пропускайте, ако сте в Банско!

Разположен в сърцето на туристическата зона в Банско, непосредствено до ул. Найден Геров и в близост до начална станция на кабинковият лифт, ресторант Шато Антик посреща своите гости с уникална атмосфера, много камък и дърво, прекрасна гледка и гурме кухня поднесена от професионален и добре обучен персонал.

Ресторантът е на два етажа, с много прозорци и бутикови мебели. Можете удобно да се отпуснете в кожените сепарета, докато се наслаждавате на изкусно приготвените ястия и маркови питиета, да се насладите на семейна вечеря на големите ни удобни маси или да изпиете по питие на комфортните уединени кътове, докато разговаряте с Вашите бизнес партньори.

При нас може да се насладите на специалитети от цял свят, гурме кухня, богато разнообразие от салати и изкушаващи десерти!

Не напразно нашият девиз е „Ресторант Шато Антик – различното място в Банско“. Тук можете спокойно да се насладите на почивката си на тиха музика, без живи оркестри и дисководещи. Тук можете да усетите вкусът на истинската храна, приготвена със специално подбрани винаги свежи продукти, тук може да разберете истинският смисъл на думата „гурме“, тук ще усетите истинските класа и професионализъм отговарящи на Вашата класа … Тук е Вашето различно място!

Адрес: Банско, улица Ангел КЪнчев 1,
Работно време: 11:00ч. – 04:00ч.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ