Най-голямото щастие сполетя Годжи на 50?

Цветелина Грахич, Годжи

Георги Милчев-Годжи скоро може да усети какво е да си дядо, макар че е още на 50 години, а причината е, че връзката на сина му Волен се очертава доста сериозна.

В музикалните среди вече доста упорито се говори, че семейството на популярния басист като нищо може да се увеличи следващата година с още един член.

Волен Георгиев вече живее на семейни начала с красивата Елена Дорошенко, с която са заедно едва от 2 години, но вече се замисля за по-сериозна крачка. Избраницата му е модел и актриса, освен това е участвала и в някои от клиповете към парчетата му, пише „Галерия“.

Припомняме, че самият Годжи стана баща през 2017-а от втората си жена Надежда Дончева, така че, ако кандидат-снаха му роди в близката година, внучка му и дъщеря му ще имат едва 3 години разлика и ще израснат заедно.

Това не е първият път, в който Годжи намеква, че иска семейството му отново да се увеличи. Досега обаче, синовете му се правеха на разсеяни. И за разлика от 23-годишния Волен, който вече си се представя като баща, 28-годишният Цветомил, който е на годините на втората жена на Годжи, бил доста особен и трудно се привързвал.

Волен и Цветомил са плод на любовта между Годжи и първата му жена Даниела. Двамата се разделят преди близо 20 години, но си остават приятели.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ