Софийският съд извади от ареста глезения син на арестувани олигарси

22

Стайко Стайков остава на свобода. Това решение взе Софийски градски съд. По този начин магистратите потвърдиха решението на първа инстанция, когато на Стайков му бе наложена глоба. Днешното решение е окончателно.

Синът на алкохолния бос Миню Стайков се сдоби с две нови обвинения, след като миналата седмица бе задържан в брониран автомобил с въоръжени мъже.

Столичният бохем получи обвинение, че е възпрепятствал органите на реда, след като е отказал да даде документите си за проверка. Второто обвинение бе за подаването на фалшив сигнал до 112.

Той е и с други обвинения – за участие в организирана престъпна група и за данъчни престъпления за близо половин милион лева. Стайков изчезна през септември миналата година, когато беше разбита нелегална фабрика за цигари, а баща му беше арестуван и обвинен за участие в престъпна група, пране на пари и данъчни престъпления.

Интерпол издирваше Стайков, когато той неочаквано се появи в „Пирогов“ през януари. Твърденията му бяха, че е бил отвлечен, малтретиран и изхвърлен от похитителите си.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ