Жени Марчева пуши като комин (Снимки)

Жени Марчева

Жени Марчева е страстен пушач и не пуска цигарата от ръка дори отивайки на работа, видяха фотографите на „Ретро“. Журналистката страда от недостиг на време, защото заема две позиции в Би Ти Ви – води предаването „Тази събота“ и „Тази неделя“ и е шеф на новините в радиостанциите, които са собственост на телевизията.

До офиса си Жени отиде пеш, но се възползва от минутите, прекарани на въздух, за да задоволи никотиновия си глад. Макар да бе натоварена с тежка раница и хартиен плик, тя стискаше в ръка огромната електронна цигара, от която излизаха облаци дим. Столичаните, с които се разминаваше по столичния бул. „Витоша“, ръкомахаха във въздуха, за да разсеят пушека на Марчева. Самата тя е споделяла, че цигарите са единственият ѝ порок, но със силна воля успяла поне да ги смени с електронно устройство, което се води една идея по-здравословно.

Въпреки това правилникът на телевизията бил железен и не разрешавал да се пуши в помещенията на сградата. Във всеки удобен момент Жени и колегите ѝ слизали пред главния вход на Би Ти Ви за по цигара. Често там тя се засичала с водещия на новините Юксел Кадриев, който също е страстен пушач, а доскоро споделяла кратките почивки и с топсиноптика Емо Чолаков, който преди месеци напусна редиците на телевизията.

У дома Марчева също не си позволява да пуши заради двете си деца. Дъщерите ѝ Моника и Миа са все още малки, а Жени признава, че е изключително любвеобилна, но и взискателна към тях. „Времето за моите деца си е само тяхно. Никой не може да ми го отнеме. Това е решение, което съм взела в мига, в който те са се появили на бял свят, и така ще бъде винаги“, казва журналистката, която балансира между напрегнатата професия и задълженията на майка и съпруга.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ