„Кубрат Пулев ще сложи край на кариерата на Джошуа“

Кубрат Пулев

След като Антъни Джошуа победи Анди Руис-младши и си върна световните титли в тежка категория, той ще трябва да се изправи срещу най-добрия ни боксьор Кубрат Пулев за колана на IBF (Международната боксова федерация).

Британецът стана за втори път световен шампион в Дирия, Саудитска Арабия. Той победи по точки Руис в 12-рундов мач. Но промоутърът на Кубрат Боб Аръм, отправи предупреждение към Джошуа, заявявайки, че българинът ще сложи край на кариерата на 30-годишния британец.

„Нека ви издам една малка тайна, ако искате се съгласявайте, ако искате – недейте. Другата година по това време, средата на декември, Антъни Джошуа вече няма да е топбоксьор. Има българин, който се казва Кубрат Пулев, и той ще нокаутира и срита задника на Джошуа. Мисля, че всички сте съгласни, че следващият съперник на Антъни ще бъде Пулев“, заяви Аръм пред TalkSport.

От IBF и WBO (Световната боксова организация) са дали срок на Джошуа до края на януари да реши срещу кого ще се изправи. За титлата на WBO той ще се бие с украинеца Олександър Усик, но според промоутъра на британеца Еди Хърн най-вероятно първият двубой ще е с Пулев за титлата на IBF.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ