Алекс Сърчаджиева проговори за Иван Ласкин, просълзи всички

Иван Ласкин, Александра Сърчаджиева

Когато Алекс Сърчаджиева открехва душата си, обикновено мрежата се просълзява, защото признанията й са все силни и наситени откъм емоция. Така се случи и този път в разговор с Ники Кънчев в новата му видео поредица „Важното за теб“.

„Важното за мен е София. Нищо друго не искам. Искам да съм жива и здрава, за да я отгледам. Искам детето ми да е добре, да е щастлива и да имам хората, които са около мен“, сподели Алекс пред своя добър приятел и колега.

Припомняме, че в началото на тази година младата актриса и тв водещ загуби своя любим Иван Ласкин и животът й само за няколко минути животът й се преобърна на 180 градуса.

„Просто животът ми се срина. Край. Както всичко е наред и си създал свой свят, и си живееш в твоя розов балон, изведнъж всичко изчезва и ти си на дъното, в нищото. Когато си сам, е много тежко“, добави още Сърчаджиева, която днес намира сили и смисъл в живота си в лицето на дъщеря си София.

„Стегнала съм се, заради София. Аз нито се оплаквам, нито има за какво да се оплаквам. Човек си минава през някакви неща. Страшни са. Намираш смисъл да продължиш напред. Моят смисъл е София. Това е“.

Малко след като губи любимия си Иван Ласкин, Алекс получава предложение да води първото издание у нас на „Игри на волята“ и на практика това я спасява от мислите, които иначе със сигурност са й действали смазващо.

„Много се радвам, че това предаване дойде в този момент за мен, защото цяло лято нямах време да мисля за нищо, тъй като снимките бяха всеки Божи ден в продължение на 2 месеца и половина“, споделя още Алекс.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ