Семейна драма родна звезда в навечерието на Коледа

Ирена Милянкова

Ирена Милянкова май си е подарила развод за Коледа. Бившата манекенка и актриса от няколко дни е върнала моминското си име в социалните мрежи.

Тя отново се подписва „Милянкова”, след като прекара малко повече от година с фамилията на мъжа си Никола Чолаков.

От доста време се говори, че Ирена и Никола имат сериозни проблеми като двойка. Той живее в Гърция, а тя – в България заедно с двете им общи деца и четирите свои от първия си брак с Росен Чолов-Чолата, арестуван преди години за трафик на жени с цел проституция.

Въпреки слуховете, че с любовта им е свършено, Милянкова и Чолаков отказваха да се разделят официално. Дълго време те правеха усилени опити за върнат семейното щастие. Една от основните причини за това тяхно желание са двете им деца, които са съвсем малки – на една и три годинки. Явно обаче многодетната майка в крайна сметка е вдигнала ръце и се е оказала да се бори за своя брак. Фактът, че е сменила фамилията си в социалните мрежи, най-вероятно е знак, че връзката с Чолаков е останала в миналото и бившата госпожа иска всички да знаят, че отново е свободна, пише „Уикенд“.

Смята се, че към момента в живота ѝ няма друг мъж. Тя се е посветила на отглеждането на децата си, които заемат цялото ѝ свободно време. Освен това, от тази есен Ирена е студентка по педагогика. В момента тя се готви за сесия и няма много време за срещи с мъже.
Затова пък намира време да прави сладки за Коледа със своите малки момичета. Наскоро манекенката показа снимки на най-малката си дъщеря и коледните курабийки, които е спретнала заедно с нея.

През това време не е ясно с кого прекарва дните си Никола Чолаков. Той продължава да демонстрира любов към децата си от Ирена, а според слуховете все още обича и тяхната майка. Но въпреки това не издържал на самотата в Гърция и започнал да ѝ слага рога. Именно това била причината за раздялата му с нея. Забежките му били мимолетни и към момента официално бил сам.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ