18-годишна предизвика страшно меле край Сандански

Линейка

Тежка катастрофа е станала след полунощ в района на манастирчето в Сандански. В нея са участвали три коли, а причината е банална – заради отнето предимство.

Пътният инцидент е предизвикан от 18-годишно момиче, което било спряло встрани на пътя. Тя пътувала с нейна приятелка. Когато решила да се включи в движението по посока санаториума, отнела предимството на “Тойота” с 19-годишен шофьор и джип БМВ Х6, управляван от друго 18-годишно момиче.

Първоначално младежът, който пък пътувал в посока от Новия санатариум към манастирчето “Света Петка”, за да избегне удара успял да се изнесе в локалното платно, но зад него идвал джипът, който се ударил в аудито, а след това се забил и в тойотата.

И трите момичета са закарани на медицински прегледи. На пътничката в аудито са направени ренгенови снимки, от които станало ясно, че няма счупвания. Приятелката й, която е управлявала колата, е приета с комоцио в петричката болница. Другите участници също са се отървали с по-леки наранявания.

По-сериозни щети са нанесени на аудито и БМВ-то, на които от ударите бяха изкочили въздушните възглавници, предава „Струма.бг“.

И на тримата шофьори са направени тестове за алкохол, които са отчели отрицателни резултати. Пътят бе затворен няколко часа, докато течаха процесуално-следствени действия.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ