Разкриха пророчествата на Баба Ванга за 2020 година

Баба Ванга

Пророчествата на Баба Ванга се цитират системно и както става ясно, с тях се съобразяват и по света. Българската пророчица е предрекла атентатите на 11-ти септември в САЩ, както и смъртта на принцеса Даяна, възхода на „Ислямска държава“, цунамито, поразило АЕЦ „Фукушима“ в Япония, „Брекзит“, а също и избирането на Барак Обама, пише „Интернешънъл бизнес таймс“ (International Business Times) от медийната група Ай Би Ти.

До смъртта си през август 1966-та, когато е на 85 години, Ванга пророкува значими събития чак до до 5079-ма – годината, когато според пророчицата светът ще свърши.

А ето какво е прогнозирала Ванга за идващата 2020-та година.

Тя предрекла, че Европа ще бъде цел на „нашествие на мюсюлмански екстремисти“ и че континентът ще бъде изправен пред химически атаки от тях. Всъщност и Нострадамус е писал за вероятно използване на химическо оръжие срещу европейците.

Според IBT Ванга е прогнозирала още, че Пакистан, Китай, Япония и Аляска ще бъдат ударени от голямо цунами и 400 души ще загинат след земетресение с магнитуд 7,5 в Азия.

Според друго нейно предсказание светът ще пострада от множество катаклизми и бедствия. „Съзнанието на хората ще се промени. Ще дойдат трудни времена. Хората ще бъдат разделени от вярата си“, казала тя, но без да уточнява годината.

Едно от пророчествата на българската пророчица гласяло, че през 2020-та в Русия ще бъде извършен опит за покушение срещу руския президент Владимир Путин. Атентатът ще е дело на вътрешен човек.

В САЩ пък президентът Доналд Тръмп ще се разболее от мистериозна болест, която ще го остави глух и той ще страда от мозъчно увреждане.

Скоро след излизането на Обединеното кралство от Европейския съюз, Европа пък ще бъде поразена от мащабна икономическа криза.

До 2023 г. човечеството ще претърпи огромни промени, защото орбитата на Земята ще се измени. Освен това ще бъде направен първи контакт с извънземни, които ще разкрият как се е развил животът на нашата планета.

Според тиражирани информации баба Ванга е прогнозирала също и че до 2100 година хората ще могат да създадат изкуствено слънце като източник на енергия.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ