Дъщерята на Стоянка Мутафова разкри последните ѝ думи

Стоянка Мутафова муки

Дъщерята на Стоянка Мутафова скърби неутешимо след смъртта на майка си. Самата Мария или Муки, както я наричаше голямата актриса, сподели, че не намира упование в нищо.

„Не намирам опование в нищо, освен в кучето си. Имам едно малко кученце и по цял ден с него се занимавам. Ако съществува това, за което ние знаем, че те са отгоре и ни виждат, тя (бел. ред.) ще намери начин да освети пътя ми“, призна тя.

Пред Нова телевизия Муки каза, че Стоянка Мутафова накрая сама е искала да напусне този свят. Легендата на българския театър не е можела да приеме мисълта, че повече няма да се качи на сцената и ще се превърне в старица.

„Сутрин, като се събуди, казваше: Аз съм дотук“>, разказа Муки.

Дъщерята на Мутафова разкри, че ще продължи да представя книгата за майката си. Има идея и за заснамане на филм за актрисата, но плановете явно още ще почакат.

„Дай Боже публиката да ни приема без нейното физическо присъствие, ще продължим да представяме кноигата. Искаме да направим и филм за Стоянка. Малко трябва и аз да се успокоя“, обясни Муки.

„Няма да се предаваш“ – това е била последната заръка на майката към дъщеря й.

Стоянка Мутафова почина на 6 декември след дълъг престой в болница и претърпяне операция на жлъчката. Днес тя щеше да отбележи своя имен ден.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ