Ирена Милянкова остана без мъж и без работа

Ирена Милянкова

Ирена Милянкова минава през тежки житейски трудности през последните месеци, а това, което й се случва, едва ли е направило Коледата й много щастлива.

Моделката се раздели за пореден път с втория си мъж Николай Чолаков и поне засега по всичко изглежда, че няма връщане назад. Първото негласно потвърждение за това даде Ирена, която отново смени фамилията и пак се представя с бащиното си име, с което и стана популярна.

От своя страна Никола също е написал в профилите си в социалните мрежи, че вече е разведен. Освен това двамата отдавна не са се показвали публично заедно, а с доскорошния си любим, а той пък изцяло се е преместил в Гърция и рядко се прибира.

Въпреки срива в отношенията между двамата, впечатление прави, че бизнесменът явно все пак търси отново път към любимата си, защото харесва и коментира почти всяка нейна снимка в социалните мрежи, пише „Галерия“

Припомняме, че това не е първата проблемна ситуация между Ирена Милянкова и Николай Чолаков. Още в началото на тази година двамата имаха проблеми в брака си, а моделката дори замина за родния си Разград, при майка си.

Освен проблемите в любовен план, моделката има затруднения и в професионалната сфера. Докато беше омъжена, тя работеше като брокер в агенцията, към която е и доскорошният й любим. В последните три медеца обаче, красавицата не фигурира в екипа на компанията. И за да изкарва някакви пари, многодетната майка продължава да заработва като модел, но ангажиментите й са спорадични и не й носят чак толкова пари.

През есента Милянкова се похвали, че се е записала да учи педагогика в Софийския университет, но дори и да си е намерила работа по специалността, заплащането в тази сфера не е особено високо. Един от малките й сигурни доходи са издръжките, които получава от бащите на шестте си деца. С Никола са родители на 2 дъщери, а от Чолата има 4 деца.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ