Иван Яхнаджиев носи поздрави на Фандъкова от кметицата на Рим

Йорданка Фандъкова

Срещнал се с нея преди Коледа, но се връща в България през януари

Рамо до рамо с кметицата на Рим Вирджиния Раджи – така посрещна празниците българският художник Иван Яхнаджиев. Той е в столицата на Италия заедно със сина си, където двамата отпразнуваха Бъдни вечер и Коледа.

Яхнаджиев поздравил госпожа Раджи и дори се снимал с нея по време на прием в кметството на Рим. Предал ѝ много поздрави и от Йорданка Фандъкова. “Чрез мен тя върна сърдечни поздравления и на г-жа Фандъкова”, каза художникът. Само че кметицата на София ще ги получи едва след няколко дни – през новата 2020 г. Тогава Яхнаджиев ще се върне в България. Освен поздравите ще носи и хубави спомени от Италия.

Художникът много пъти е бил в Рим, при това именно на Коледа. Преди няколко години кметицата на италианската столица дори го нагостила с традиционен за празника хляб, който напомня българския козунак – панетоне. Освен това почерпила гостите си с шампанско, като сама отворила първата бутилка. Яхнаджиев взел тапата за спомен и сега тя се намира в София.

Художникът има много спомени от Италия, която често посещава. Това лято той дори се срещна на живо с красивата Моника Белучи, която даде автограф на сина му Александър, а миналата година видя и Лейди Гага по време на кинофестивала във Венеция.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ