Григор обича България, с това си решение показа, че иска да постигне нещо голямо

Заснемане 1

Първата ни ракета Григор Димитров, който е и капитан на България на турнира ATP Cup, взе ключово решение преди втория мач на нашите в Сидни – срещу Молдова. Гришо отново ще играе в тандем с Александър Лазаров, обявиха организаторите.

След часове Димитров и Лазаров отново ще излязат заедно на корта в тандем срещу молдовския дует Раду Албот и Александър Козбинов в серията между двата състава от група „C“. Играещият ни капитан е избрал отново да си партнира с третата ни ракета след сензационната им победа над Мъри и Солсбъри.

Спорът с Молдова ще даде Димитър Кузманов. В 1:00 часа след полунощ Мико се изправя срещу Александър Козбинов (24-годишен, в момента на 818-ото място в световната ранглиста), а около 3 часа трябва да започне срещата на Григор Димитров с Раду Албот. 30-годишният съперник на Димитров е първа ракета на Молдова. Албот в момента е на 46-ата позиция в ранглистата.

Припомняме, че вчера молдовците загубиха и трите си срещи от спора с Белгия.

Програмата на мачовете между България и Молдова (на 4 срещу 5 януари):

1. ДИМИТЪР КУЗМАНОВ – Александър Козбинов (начало: 1:00 часа)
2. ГРИГОР ДИМИТРОВ – Раду Албот (около 3 часа)
3. ГРИГОР ДИМИТРОВ/АЛЕКСАНДЪР ЛАЗАРОВ – Раду Албот/Александър Козбинов


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ